VideovoorjouVideovoorjou

 

 

Professionele trouwvideo

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Een dag waar je vaak maanden lang naartoe leeft en die voor je gevoel in een flits voorbij is. Het is een dag waar je daarna nog heel vaak aan terugdenkt maar die ook zo snel voorbij ging dat je wel weer even terug zou willen. Een trouwvideo is een hele mooie, dierbare herinnering aan die bijzondere dag.

Waarom een trouwvideo?

In het verleden kozen veel bruidsparen voor een professionele fotograaf, maar niet voor professionals op het gebied van video. Gelukkig is dit iets wat steeds meer mensen toch kiezen. In video smelten beeld en geluid op een perfecte manier samen. De bewegingen, audiofragmenten en muziek zorgen er samen voor dat je weer even het gevoel hebt dat je terug bent in het moment. Een mooi fysiek aandenken, waar je de rest van je leven met een warm gevoel op terug kan kijken.

Onze werkwijze

Videovoorjou legt je bruiloft vast en monteert het tot een filmische videoclip op basis van jullie wensen die het verhaal van deze speciale dag beschrijft. Bij de montage wordt, na overleg met jullie als bruidspaar, voor de best passende muziek gekozen. We zijn op de trouwdag voorzien van professionele apparatuur. We hebben beschikking over meerdere camera’s, stabilisators en drones, maar ook over audio opname apparatuur zodat we ook speeches kunnen vastleggen.

Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan hier!

 

Delen
Terug naar portfolio