VideovoorjouVideovoorjou

 

Een origineel kraamcadeau!
Als jullie babytje is geboren zijn die eerste momenten super waardevol. Je leeft in een soort ‘babybubbel’ en ziet kindje elke dag groter worden en veranderen, terwijl je zou willen dat alles zo klein blijft. Tegelijkertijd ben je aan het herstellen van de bevalling en leer je omgaan met de nieuwe situatie. Jaren later is het moeilijk om terug te halen hoe die bijzondere beginfase in de kraamweek eruit zag. Ouders die hebben gekozen voor een professionele newbornvideo vertellen ons dat zij samen met de kinderen heel vaak en met veel plezier naar de beelden kijken.

Onze werkwijze

Wij maken opnames van de eerste bijzondere momenten na de bevalling. Bijvoorbeeld de thuiskomst vanuit het ziekenhuis, het eerste badje, de eerste keer aankleden of de ontmoeting met opa en oma. Daarna monteren we de beelden tot een mooie, persoonlijke videoclip.

Je eigen liedje

De keuze voor de muziek is bij newbornvideo’s uitermate belangrijk en die maken we dan ook graag samen met jullie. Wij hebben een bijzondere samenwerking met een aantal singer-songwriters die een heel persoonlijk op maat gemaakt liedje voor jullie kunnen maken. Hierbij kun je kiezen welke stijl de muziek moet worden en waar de tekst in grote lijnen over moet gaan, maar ook kun je kiezen uit verschillende zangers en zangeressen. Mensen waar wij op dit moment mee samenwerken zijn:

Koert van Essen (Einfach Kurt)
Daan van Haren (Dan Hair)
Britt van den Akker

Waarom Video voor jou?

Elke babyvideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij de specifieke wensen van het gezin en zorgen wij er altijd voor dat de video persoonlijk en op maat gemaakt is. We werken daarnaast razendsnel. Er zijn ook ouders geweest die hun newbornvideo hebben gebruikt als digitaal geboortekaartje.

Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan hier!

Delen
Terug naar portfolio