eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Videoclip EVA – Links

Leven2.

Een tijdje geleden nam Eva Bos, die met haar voorstelling ‘Leven2′ in het theater staat, contact met ons op omdat ze graag beeld bij een nummer wilde. In de vorm van een videoclip.

Van concept tot script.

Bij ons op kantoor hebben we samen gebrainstormd over hoe de clip eruit moest komen te zien. Het nummer ‘Links’ werd meerdere keren beluisterd en we kwamen tot de conclusie dat het gaat over het leven en dat de één niet zonder het ander kan. Een balans wat ook in beeld zichtbaar zou moeten zijn. We kwamen tot het idee om beelden in elkaar over te laten lopen op meerdere locaties, met Eva in het midden. De linkerkant van het beeld en de rechterkant in balans.

Opnames

Locaties gespot, acteurs geregeld, dansers… Tijd voor de opnames!

We hebben gebruik gemaakt van een paar prachtige locaties in Nijmegen. In de Ooij met acteurs, bij de Vasim met dansers, op een brug in de Bizonbaaij en bij station Heijendaal. Het was super lekker weer, Jory de Kort (contrabasist bij EVA) hielp fantastisch mee met de productie en Eva, gehuld in verschillende mooie jurken was er helemaal klaar voor.

De clip

 

Meer videoclips zien? Bekijk ons Youtube kanaal!

Onze werkwijze

Wij maken opnames van de eerste bijzondere momenten na de bevalling. Bijvoorbeeld de thuiskomst vanuit het ziekenhuis, het eerste badje, de eerste keer aankleden of de ontmoeting met opa en oma. Daarna monteren we de beelden tot een prachtige videoclip.

Waarom Videovoorjou?

Wat voor video wij ook maken, wij gaan altijd door het vuur om het optimale resultaat te bereiken. Elke babyvideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij jullie specifieke wensen.

We werken daarnaast razendsnel. Er zijn zelfs ouders geweest die onze video van de eerste paar dagen hebben gebruikt als digitaal geboortekaartje. Ook als kraamcadeau is dit natuurlijk een heel origineel idee!

Meer informatie hierover? Klik hier om contact met ons op te nemen.

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×