eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Bruiloft Manon & Robert

22 september 2018

 

De grote dag!

Op 22 september 2018 zeiden Robert en Manon ‘ja’ tegen elkaar. Het weer zat niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken want de liefde hing dik in de lucht! Voor ons was het even een uitdaging maar uiteindelijk kwam het sfeertje binnen juist enorm goed tot z’n recht in de video!

 

De speeches
Robert en Manon hebben elkaar tijdens de ceremonie heel veel moois verteld. Deze speeches zijn verwerkt in de video, waardoor het geheel nog persoonlijker is geworden.

           

Onze werkwijze

Op een bruiloft kunnen wij op de gewenste tijd komen filmen. Vaak is de ceremonie het belangrijkste moment om erop te hebben, en is het voor de herinnering ook fantastisch om nog wat beeld te hebben van de activiteit die daarop volgt; een proost-moment, diner en/of feest. We vinden het ook altijd super leuk om even een momentje met het bruidspaar alleen te hebben, want het gaat uiteindelijk natuurlijk allemaal om hen! Na de bruiloft is het de kunst om in het eindresultaat de sfeer van de grote dag te evenaren, waardoor het bruidspaar een paar minuten het gevoel heeft dat ze weer terug zijn in het moment.

Meer informatie voor een video van jouw bruiloft? Klik hier

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×