eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Trouwvideo Mandy & Martijn Blok

Prachtig bruidspaar, prachtige trouwvideo…

Trouwlocatie: Abbaye du Palais, Bourganeuf Frankrijk | Dj’s: Kay & Richard | Trouwambtenaar: Floor Kik – Heerebout | Fotografie: Robert Aarts | Muziek: Musicbed 

Een avontuur was het; 3 dagen feest in Frankrijk tijdens de bruiloft van Mandy & Martijn. Hun drie dochters, vrienden en familie werden naar Abbaye du Palais gehaald om daar een paar hele mooie dagen te beleven.

Bruiloft M&M2 Bruiloft M&M4 Bruiloft M&M5 Bruiloft M&M3

Trouwdag

25-08-2017 – de trouwdag begon met het mooi maken; make-up en de kapsels van de kinderen en het bruidspaar. Ondertussen konden de gasten zich vermaken met een potje Jeu de Boules, in het zwembad, een tijdschrift lezen of gewoon luieren in de heerlijke tuin van de abdij.

Na een bijzondere fotoshoot op prachtige locaties – een rivier met grote keien die uit het water priemden, een oude school en een prachtige watermolen – startte de muziek van ‘Les Poppys’ waarop Mandy, Martijn en hun drie meiden aan kwamen lopen.

De ceremonie vond buiten plaats, onder een prachtige, grote boom. Hier werden mooie anekdotes verteld door de trouwambtenaar en twee getuigen van het bruidspaar.

In het kapelletje werden de ringen omgedaan en werd de akte voorgelezen door de oudste dochter van het bruidspaar.

Een groot feest volgde met taart, echte Franse accordeon muziek, een heel varken op het spit en goede muziek waarop heerlijk werd gedanst. Een fantastisch feest dat werd geopend door Martijn en Mandy en mensen die dicht bij hen staan. Een muzikale revue van het bruidspaar werd als openingsdans gebruikt.

Trouwvideo

De basis van deze trouwvideo is een hele mooie speech die door de vader van Martijn werd gehouden.

Het waren een paar mooie dagen en ik ben heel blij dat ik dit heb mogen vastleggen!

Flashmob

De familie en vrienden van het bruidspaar hebben in het geheim een Flashmob voorbereid en deze uitgevoerd op het binnenplein van de prachtige accommodatie in Bourganeuf.

Deze is hier te zien! [Klik!]

Waarom een trouwvideo?

Veel koppels die trouwen kiezen voor een professionele fotograaf, maar niet voor professionals op het gebied van trouwvideo. Terwijl het blijvende aandenken van een video waarin beeld en geluid op een perfecte manier samensmelten erg waardevol is. Uw trouwdag is een unieke dag, dus waarom zou u niet kiezen voor een trouwvideo waar u de rest van uw leven met een warm gevoel op terug kijkt?

Onze werkwijze

Videovoorjou legt uw bruiloft vast en monteert het tot een filmische videoclip op basis van uw wensen die het verhaal van deze speciale dag beschrijft. Bij de montage wordt, na overleg met u als bruidspaar, voor de best passende muziek gekozen. We zijn op de trouwdag voorzien van professionele apparatuur. Zo hebben we ook de beschikking over een drone, wat prachtige shots oplevert.

Waarom Videovoorjou?

We kiezen nooit voor de makkelijke weg. Geen enkele video lijkt op iets dat we eerder hebben gemaakt. Uw trouwvideo wordt op maat gemaakt, naadloos aansluitend bij uw specifieke wensen. We zijn professionals in het maken van videoproducties, maar ook in de manier waarop we werken. We zijn de gehele dag aanwezig en staan op de achtergrond op de dag waarop alles om u draait.

Spreekt deze werkwijze en de voorbeelden u aan? Neem contact op, we luisteren graag naar uw wensen!

 

 

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×