eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Trouwvideo Afra & Peter

– Een cinematografische trouwclip met als basis prachtige geloftes! –

Dé dag…

Het was een prachtige, zonnige dag – 25 augustus 2017. Afra en Peter stappen op deze dag in het huwelijksbootje – buiten bij droomlocatie De Bronckhorst Hoeve in Brummen (KLIK). Op een hele mooie plek, tussen de bomen met op de achtergrond een prachtig decor met paarden en veulens die in de wei staan te grazen. Alle vrienden en familie hadden zich daar verzameld om de ceremonie bij te wonen. De beste vriend van Peter verrijkt de ceremonie met mooie liedjes.

trouwvideo.com - Afra en Peter2 Trouwvideo Peter en Afra3 Trouwvideo Peter en Afra1

Geloftes

Afra en Peter hadden beide een gelofte voor elkaar geschreven. Dit is de basis geworden voor de trouwvideo. Het moment dat ze elkaar voor het eerst zien, De fotoshoot op de volledig paarse Posbank, heel veel mooie momenten komen voorbij terwijl zij speechen. Daarna – met z’n allen aan een hele lange tafel dineren en aansluitend is er nog een fantastisch feest waar heerlijk gedanst wordt! Afra en Peter, beide stijldansers, moesten zichzelf bewijzen – en dat is gelukt! De openingsdans was een feestje om te zien!

25-9=11

De trouwdatum is ook heel speciaal voor beide. Ze kwamen er via een collega achter dat de dag waarop ze trouwen eigenlijk een som is.

Bekijk hier de bruiloftvideo:

Op zoek videograaf voor je bruiloft? Klik hier voor meer informatie over Trouwvideo’s.

 

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×