eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Persoonlijk videodocument

Een waardevol videodocument van iemand die je dierbaar is.

Het persoonlijk portret door Videovoorjou is met name bedoeld voor mensen die hun huidige leven willen vastleggen. Het is een videodocument waarin iemand zijn levensverhaal verteld. Dit wordt op een documentaire-achtige manier gefilmd en gemonteerd. Met een persoonlijk portret creëert u een prachtige blijvende herinnering.

Waarom een persoonlijk portret?

We praten er meestal niet graag over, maar elk leven is eindig. Een goede reden om een persoonlijk portret te laten maken zou kunnen zijn dat u in de laatste fase van uw leven zit. Dit is lastig voor uzelf en ook voor de mensen die straks achterblijven. Omdat u nog veel mee wilt geven kan een persoonlijk portret daarvoor een uitkomst zijn. Het op een professionele manier laten vastleggen van uw levensverhaal of van de boodschap die u wilt vertellen kan voor veel troost zorgen bij de nabestaanden op het moment dat u er niet meer bent.

opa, videodocument, persoonlijk portret Persoonlijke video, videodocument

Onze werkwijze

Wij maken een persoonlijk portret door middel van een interview. We kiezen er meestal voor om dit interview met u niet zelf af te nemen, maar te laten doen door iemand die dichtbij u staat, zoals uw partner of uw kind. In de montage mixen wij het interview met bijpassende beelden. We kunnen ook eventueel VHS banden digitaliseren en in de video verwerken. Evenals foto’s en ander eigen film materiaal.

De reportage wordt op maat gemaakt, naadloos aansluitend bij uw wensen. Het kan een film worden van een paar minuten, maar ook van een half uur. De video kan worden gebruikt om af te spelen tijdens de uitvaart, maar ook om in kleine kring terug te kunnen kijken.

Waarom Videovoorjou?

Voor elk soort video is het belangrijk dat er een klik is tussen de maker en de opdrachtgever. Maar voor een persoonlijk portret geldt dat in het bijzonder. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek. De mensen van Videovoorjou zijn behalve professioneel ook integer en sociaal. Alleen op die manier kunnen volgens ons mooie persoonlijke portretten worden gemaakt.

Meer informatie hierover? Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×