eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Videovoorjou weet te raken

In 2014 vroeg Peter aan vriend (Einfach Kurt) of hij een liedje wilde maken bij wat beelden die hij van zijn dochter Veerle had gemaakt. Dit bleek een gouden combi en steeds meer vrienden en familie wilden zo’n video voor hun pasgeboren zoon of dochter.

In 2017 werd Videovoorjou versterkt door Suus, een super creatieve filmmaker, die echt op zoek gaat naar het persoonlijke verhaal van ieder mens.

Onze gezamenlijke passie voor het vastleggen van persoonlijke gebeurtenissen, zorgt voor een super sterke samenwerking. We vullen elkaar aan en zorgen voor een eindresultaat waar we trots op zijn en altijd samen achter staan!

Trouwvideo’s maken is super bijzonder; je komt op een waardevol moment in het leven van mensen heel dichtbij en de kunst is om alle mooie momenten op zo’n dag op een mooie manier in beeld te brengen.

Sinds 2017 hebben we steeds vaker de vraag gekregen uitvaarten vast te leggen. Het is heel bijzonder om dit bij te mogen wonen en er een mooie impressie van te maken. Het is een mooie laatste herinnering aan iemand die u dierbaar was.

Wij zijn dol op dit werk, het is super waardevol om deze video’s te maken. Het is iets wat we heel graag doen; Heel dicht bij het moment van mensen die iets moois meemaken en die mooie beelden tot een prachtige video maken. En het mooiste is als mensen helemaal blij worden van het product wat we uiteindelijk leveren.

 

Koert van Essen

Singer-songwriter Koert van Essen lukt het altijd om een mooi liedje te maken dat helemaal bij de ouders en hun pasgeboren baby past. Zijn dochter Pleun helpt hem daarbij. Hoe? Dat zie je in deze video:

 

Suus2018

Suzanne Zambon

Een echte aanpakker. Doet camerawerk, editing en redactie. Is super leergierig en wil daardoor alles kunnen.
Impulsief, creatief, attent en erg sociaal.
Er is niks mooiers dan het vastleggen van iemands gevoel!”

 

Peter2018

Peter Wijnberg

Cameraman en initiator van Videovoorjou.

Super trotse vader van 3 prachtige kinderen; Vlinder, Veerle (Klik voor Newbornvideo) en Mees (Klik voor Newbornvideo)

 

Anderen over ons

Over onszelf praten, dat doen we niet graag. Veel liever laten we anderen aan het woord. Wat waren ervaringen van mensen die nu een Newborn-Video of  Trouwvideo hebben; Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Videovoorjou

Videovoorjou heeft een passie voor het maken van mooie dingen. In ons geval zijn dat videoproducties. Als je die mooie dingen ook nog eens maakt op bijzondere momenten, dan ontstaat er iets waar je een goed van krijgt, of zelfs iets dat raakt. Een blijvende herinnering. Meer over videovoorjou

Professionele trouwvideo

Je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Een dag waaraan je daarna nog heel vaak terugdenkt. Er is geen mooiere herinnering denkbaar dan een schitterende video, gemaakt door professionals. Meer over trouwvideo's

Unieke newborn-video

Een origineel kraamcadeau! Iedereen die kinderen heeft weet het: de eerste weken gaan veel te snel voorbij. Jaren later is het moeilijk om terug te halen hoe die bijzondere beginfase eruit zag. Ouders die hebben gekozen voor een professionele newborn-video vertellen ons dat zij heel vaak en met veel plezier naar de beelden kijken. Meer over Newborn-video's

Waardevol persoonlijk portret

Het persoonlijk portret door Video voor jou is met name bedoeld voor mensen die iets na willen laten omdat ze weten dat ze in de laatste fase van hun leven zitten. Met een persoonlijk portret creëert u een prachtige blijvende herinnering. Meer over persoonlijk portret

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×