eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Newbornvideo Remi

You’re not alone, Remi.

Een perfect passend liedje, voor zo’n mooi groot gezin. You’re not alone and we’ll be by your side. Remi is op 9 juli geboren en heel warm ontvangen door zijn ouders en 2 broers en 2 zussen.

Geboren in het CWZ

Remi is met een geplande keizersnede in het CWZ geboren. Daar, waar zijn broer Sam vorig jaar ook is geboren (Klik voor de Newbornvideo van Sam). Ik ben gelijk na de geboorte naar het ziekenhuis toe gegaan, om de eerste reacties van de broers en zussen te filmen.

Samen

Toen ze uit het ziekenhuis kwamen ben ik nog een keer bij Beer en Ineke thuis geweest om daar nog beelden van het badderen en voeden te maken. Iedereen was bij elk moment erbij. Een echte lieve en hechte familie, die er altijd voor Remi zal zijn. Dat is ook de boodschap van het prachtige nummer dat Koert van Essen heeft gemaakt.

Het liedje

Ineke vertelde dat ze het liedje van Victor  (Klik voor de Newbornvideo van Victor). heel mooi vond. Koert ging daarmee aan de slag, wat resulteerde in een prachtig Engels- en Nederlandstalig newbornliedje. De duetten met Maaike maken het helemaal fijn om naar te luisteren.

Onze werkwijze

Wij maken opnames van de eerste bijzondere momenten na de bevalling. Bijvoorbeeld de thuiskomst vanuit het ziekenhuis, het eerste badje, de eerste keer aankleden of de ontmoeting met opa en oma. Daarna monteren we de beelden tot een prachtige videoclip.

Waarom Videovoorjou?

Wat voor video wij ook maken, wij gaan altijd door het vuur om het optimale resultaat te bereiken. Elke babyvideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij jullie specifieke wensen.

We werken daarnaast razendsnel. Er zijn zelfs ouders geweest die onze video van de eerste paar dagen hebben gebruikt als digitaal geboortekaartje. Ook als kraamcadeau is dit natuurlijk een heel origineel idee!

Meer informatie hierover? Klik hier om contact met ons op te nemen.

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×