eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Newbornvideo Lenn

Zo blij dat je er bent, Lieve Lenn!

Newborn-video’s maken is wat wij van Videovoorjou toch wel heel graag doen. We bekijken dan ook per gezin en per baby hoe we die speciale kraamweek voor hen in beeld brengen. Het liefst gemonteerd op de muziek van Koert van Essen, die een liedje speciaal voor het gezin maakt. Wat daarom ook weer heel goed erbij past.

Lenn is geboren

Lenn, de zoon van Koert en Anne en broertje van Pleun (Klik voor de Newbornvideo van Pleun) is zaterdag 24 maart 2018 thuis geboren. Zijn eerste week is vastgelegd in deze Newbornvideo.

Mini-Familiefilm

Het is echt een mini-familiefilm geworden. Op meerdere momenten in de kraamweek zijn we komen filmen om een zo compleet mogelijke impressie te maken van deze bijzondere tijd.

Newbornvideo LennNewbornvideo Lenn2

Onze werkwijze

Wij maken opnames van de eerste bijzondere momenten na de bevalling. Bijvoorbeeld de thuiskomst vanuit het ziekenhuis, het eerste badje, de eerste keer aankleden of de ontmoeting met opa en oma. Daarna monteren we de beelden tot een prachtige videoclip.

Waarom Videovoorjou?

Wat voor video wij ook maken, wij gaan altijd door het vuur om het optimale resultaat te bereiken. Elke babyvideo is uniek en wordt gemaakt nadat er eerst een uitgebreid voorgesprek is geweest. Daardoor past de video perfect bij jullie specifieke wensen.

We werken daarnaast razendsnel. Er zijn zelfs ouders geweest die onze video van de eerste paar dagen hebben gebruikt als digitaal geboortekaartje. Ook als kraamcadeau is dit natuurlijk een heel origineel idee!

Meer informatie hierover? Klik hier om contact met ons op te nemen.

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×