eyes ears wijchen facebook  insta-icon  Eyes & Ears - Vimeo logo eyes ears wijchen youtube

Disclaimer voor video-voor-jou.nl

Video-voor-jou.nl (Kamer van Koophandel: 66826896), hierna te noemen Videovoorjou, verleent u hierbij toegang tot video-voor-jou.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Videovoorjou behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op video-voor-jou.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Videovoorjou.

Beperkte aansprakelijkheid

Videovoorjou spant zich in om de inhoud van video-voor-jou.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op video-voor-jou.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Videovoorjou.

In het bijzonder zijn alle prijzen op video-voor-jou.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De inhoud van video-voor-jou.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Videovoorjou doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Voor op video-voor-jou.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Videovoorjou nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Videovoorjou en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Videovoorjou, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Videovoorjou

Videovoorjou heeft een passie voor het maken van mooie dingen. In ons geval zijn dat videoproducties. Als je die mooie dingen ook nog eens maakt op bijzondere momenten, dan ontstaat er iets waar je een goed van krijgt, of zelfs iets dat raakt. Een blijvende herinnering. Meer over videovoorjou

Professionele trouwvideo

Je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Een dag waaraan je daarna nog heel vaak terugdenkt. Er is geen mooiere herinnering denkbaar dan een schitterende video, gemaakt door professionals. Meer over trouwvideo's

Unieke newborn-video

Een origineel kraamcadeau! Iedereen die kinderen heeft weet het: de eerste weken gaan veel te snel voorbij. Jaren later is het moeilijk om terug te halen hoe die bijzondere beginfase eruit zag. Ouders die hebben gekozen voor een professionele newborn-video vertellen ons dat zij heel vaak en met veel plezier naar de beelden kijken. Meer over Newborn-video's

Waardevol persoonlijk portret

Het persoonlijk portret door Video voor jou is met name bedoeld voor mensen die iets na willen laten omdat ze weten dat ze in de laatste fase van hun leven zitten. Met een persoonlijk portret creëert u een prachtige blijvende herinnering. Meer over persoonlijk portret

copyright videovoorjou.com - webdesign: prode

×